петак, 17. новембар 2017.

ИНТЕРВЈУ СА ЛИДЕРОМ НЕМАЧКИХ НАЦИОНАЛИСТА УДОМ ФОЈГТОМ


Удо Фојгт немачки посланик у Европском парламенту из редова Националне демократске партије Немачке (NPD) посетио је Србију и говорио на посећеној трибини „Европа слободних нација“ у Београду. NPD мејнстрим медијима представљају као крајње десну политичку партију, а не ретко и као неонацистисте. Чланица је „Савеза за мир и слободу“ (Alliance for peace and freedom), групе партија екстремно“ десничарске оријентације од којих многе имају посланике у Европском парламенту и у својим земљама.
Високи представници NPD-a гг. Удо Фојгт  (Udo Voigt) и Тростен Хејзе (Thorsten Heise) посетили су и Народну скупштину Србије, а у Београд је дошли на позив Србске Акције, Националног српског фронта, клуба Цароставник и групе независних српских родољуба.
Током њихове посете Београду, у клубу Цароставник уприличено је вече српско –немачког пријатељства.

Како бисте српским читаоцима представили Национал Демократску партију Немачке?

Моја партија, Национална демократска партија Немачке је странка која се бори за слободу и суверенитет немачке државе, јер смо и даље окупирани од стране САД-а. Тренутно имамо 7000 америчких војника у Немачкој који надгледају нашу Владу. НПД жели да Немачка води добру социјалну политику, ми смо националисти и ми смо против имиграције. Укратко, НПД жели да немачки народ буде на првом месту и након тога желимо да сарађујемо са свим пријатељима из целог света. Као друго, ми хоћемо да подржимо немачу децу не имигрантску, и ми хоћемо Европу слободних и суверених нација, не ову Европску унију која је направљена само за капиталисте и банке. Ми желимо Европу чији су део и Русија и Украјина, које јесу део Европе а не Сједињених америчких држава.

Како оцењујете ваше резултате на недавним изборима у Немачкој?

Врло је лако одговорти на ово питање, резултати НПД-а на последњим изборима су веома лоши, јер смо промашили мету за 1% и далеко смо од сна да уђемо у Бундестаг. Зашто је то тако има много разлога. У блиској прошлости били смо успешни у неким регионалним парламентима, у Саксонији и у Мекленбургу. Имамо више од 400 претставничких мандата у градовима и селима.

Како коментаришете улазак у Бундестаг антиимиграционе и антиисламске странке „Алтернатива за Немачку“

Алтернатива за Немачку је лажна партија и превара. Као што знате моја партија НПД се преко 40 година бори против прилива имиграната у Немачку. Талас масовне емиграције кренуо је Европу и Немачку 2015. и Влада која је то користила и раније, донела је одлуку да оснује нову партију која ће да говори исте ствари које НПД говори. Али ова нова партија се позива на све ТВ где учествују у емисијама где милиони Немаца могу да чују чињенице. Моја партија НПД никад није позвана у ТВ емисије, што је лоше за пропаганду јер смо онемогућени да допремо до 80 милиона Немаца. Водећи чланови Алтернативе долазе из редова Конзервативаца или из Радничке партије, која није била заступљена у последњем сазиву Бундестага. Тако и да смо подржани од стране њих они нису прави националисти. Сад су већ четири недеље у Бундестагу где су ушли са 94 посланика, од којихје 15 већ иступило из Алтернативе и основало нову партију, Плаву партију која је замка за људе који су гласали за њих, јер има само један задатак а то је да заустави НПД. Јер ми нисмо корумпирани, и ми смо истински националисти и у прошлости се већ покушавало уништење НПД још од 1968. Влада врло добро зна да ми не желимо да будемо део НАТО и ЕУ система, тако да се труде да нас онеспособе на све начине.
Важите за пријатеља Србије у Немачкој.


Ваша странка једина у Немачкој не признаје лажну државу Косово. Због чега волите Србију?

Ми знамо да се води хајка против Србије, и лажним вестима сте проглашени за ратне злочинце и отели су вам Косово. Надам да ћемо наћи начин да у будућности Немачка и Србија делују заједно. У прошлости кад смо се борили заједно против Турака били смо врло успешни.
Пропаганда против Србије врло је слична пропаганди против моје земље у прошлости, или „наци“ пропаганди која се тренутно води против НПД-а. Ви нисте ратни злочинци, и морате знати да НАТО није пријатељ, јер НАТО вас је напао заједно са овом Немачком, за коју морамо рећи да није права Немачка. То је Немачка Ангеле Меркел која је навођена од стране Сједињених америчких држава. Ми смо морали да вас нападнемо заједно са НАТО 1999. и ми у вама видимо партнера у борби против имиграције, против ислама. Ми морамо да се држимо заједно у Еропи слободних нација.

Како видите будућност Европске уније?

Ова ЕУ би требало да буде уништена чим пре, јер ће у супротном бити уништени европски народи и нације од стране мулти-култи друштва. На стотине милиона црних људи из Африке чекају да дођу у Европу. Али ми нисмо против Европе, ми желимо да будемо део нове Европе, Европе која није део банкарско-капиталистичког политичког система. Као што сам претходно рекао, ова нова Европа морала би да укључује и Русију и Украјину, и да би задржала Европљане у Европи ова нова Европа морала би да гарантује да ће утицај САД и НАТО остати ван Европе, због чега је неопходно да Русија буде њен део.

Боравили сте у Сирији каква су ваша искуства оданде?

Био сам два пута у Сирији, први пут 2015. и други 2016. када се значајно променила снага сиријске војске, захваљујући помоћи руске војске ослободили су на стотине села и градова, тако да сам могао да посетим и Марулу, који је јерменски градић, где се говори истим језиком који је говорио и Исус Христ у прошлости. У овом градићу је од 3500 становника 1850 је убијено од стране „Исламске државе“ и могао сам видети да војинци Башара Асада обнављају уништене не само куће већ и манастире и цркве. Знам шта сам видео мојим очима, и знам да је оно што се прича на Западу само пропаганда против Сирије. Мој утисак је да се у већем делу земље уз Медитеран који је под контролом сиријске војске може слободно живети и да нико нема потребе за одласком у друге земље у Европи као тзв.избеглице.

Како видите расплет ситуације у Сирији?

Сирија је фина земља и Влада председника Асада је у стању да спасе све. Тренутно војска контролише већи део земље и време је да се сиријске избеглице врате назад у Сирију, јер Женевска конвенција каже да суседне земље морају помоћи ако је неко угрожен ратом, али исто тако каже да након завршетка ратних сукоба и успостављања мира избеглице морају да се врате назад у своју домовину, и апсолутно није потребно да се праве програми за интеграцију, већ је потребно да се нађе начин да се врате кући и да им се помогне да обнове своју уништену земљу.
Многи градови и села, мостови и инфраструктура у Сирији су комплетно уништени НАТО бомбардовањем. Због тога се избеглице морају вратити да обнове земљу и да би им Европа помогла мора да укине санкције против Русије, мора да укине санкције против Сирије и да не даје новац да избегли остану у Европи већ да обнове куће и изграде нову будућност у њиховој домовини. Тако да је јако битно да се заустави САД политика бомбардовања и уништавања као што је Афганистан, Либија, Ирак, милиони убијених, уништене земље и милиони избеглица без наде у бољу будућност. У Сирији можемо дати народу наду у бољу будућност, а најбоља будућност за избегле је да буду део друштва у својој домовини.
Шта мислите о Владимиру Путину и његовом утицају на слику данашње Европе и света? Прети ли нам Трећи светски рат?

Мислим да је Путин одличан државник за Русију, посебно што није упао у замке НАТО и САД током кризе на Криму. Иако је Вашингтон тражио начин да изазове рат НАТО и Русије, Путин је нашао начин да то избегне. Исто тако прошле године кад је Турска оборила руски авион нормално би било да је услио одговор, али он се уздржао и тако избегао сукоб са НАТО чланицом, јер да су Руси узвратили истом мером сигурно је да бисмо били у трећем светском рату. Мислим да је Путинова политика сама по себи рекла да он то одбија, тако да ми можемо да се надамо да ће се пронаћи пут заједно са Русијом да се уништи ЕУ, да се уклони лош утицај САД од Европе. То је битно за будућност. Потребан нам је Путин, потребна нам је Русија и за нас конекција са Србијом је врло добра за будућност јер сте ви гарант пријатељства са Русијом. Надам се да нећете постати део ЕУ јер ће се самим тим смањити ваша блискост са Русијом и повећати утицај САД.

Колико је Трамп опасност по мир у свету?

Трамп је непредвидив и као и његова политика, тако да би могао бити велика опасност за цео свет јер контролише највећи нуклеарни арсенал и ја се надам да ће се наћи бољи политичар у САД у будућности да би имали светски мир. Ја гледам у будућност и сматрам да би било много боље по Европу да има добре везе са Русијом да би држали САД ван Европе.

Нема коментара:

Постави коментар

Уредништво блога задржава право да недоличне коментаре не објави или уклони.