КО СМО МИ?„Шта је комунизам?
У духовном погледу то је борба против Бога,
 у националном погледу то је борба против сваке нације и Краља,
 а у социјалном погледу то је борба против домаћина.“
Димитрије Љотић


Главна делатност Братства ревнитеља памјати антикомунистичке борбе (скраћено БРПАБ)  је меморијално и молитвено обележавање важних датума везаних за победе или трагичне поразе и стратишта монархистичке антикомунистичке борбе. Као и рад на рехабилитацији у јавном мњењу српских војних формација, које су се са оружијем у рукама, са вером у Бога, за Краља и Отаџбину борили против комунистичке интернационале Титових партизанских злочиначких банди на простору Краљевине Југославије под врховном командом председника владе националног спаса ђенерала Милана Недића.

Комунизам је највеће зло у светској историји које је црвеним терором широм света однело у смрт стотине милиона људских живота. Комунистички тероризам, крвава револуција и злочини на просторима Краљевине Југославије пре, за време и после Другог светског рата морају бити у потпуности разоткривени, обелодањени, стављени пред лице правде и осуђени, а тековинама славне монархистичке антикомунистичке борбе мора се одати пијетет који овој узвишеној свештеној борби и њеним борцима доликује. 

Сведоци смо вишедеценијског демонизирања антикомунизма, његових тековина и вредности како у Титовој и Милошевићевој комунистичкој Југославији тако и у пост-комунистичкој грађанско - либерално демократској Републици Србији. Пропаганда тзв. антифашистичке комуно–демократске спреге која пориче тековине и вредности антикомунизма супротна је православним монархистичким вредностима традиционалних православно - монархистичких земаља као што су Србија и Русија те је стога реафирмисање антикомунистичке и контрареволуционарне борбе преко потребно.
Српски антикомунизам је свој најупечатљивији израз нашао у ђенералу - мученику Милану Недићу, последњем православном српском владару. Стога је његов светли лик и бесмртно дело за Братсво РПАБ звезда водиља и идеал српског аутохтоног антикомунистичког и антидемократског светоназора. Братство је као своје бесмртно знамење осмислило и усвојило грб "Недићев крст", који је први пут објављен поводом обележавања 70. годишњице (фебруар 2016.) мученичке кончине ђенерала Милана Недића. Грб чини таковски крст, оивичен трновим венцем, на коме доминира стилизовани профил ђенерала Милана Недића.

Нема дилеме да су данас многи Срби постали национално свесни и да подржавају монархистичку опцију државног уређења, дакле самим тим они су антикомунисти. Но, они нису на адекватан начин деконтаминирани и организовани, а то има за последицу да на друштвеној сцени међу васколиком Србадијом не постоји довољно снажна, монархистички дефинисана и активна национална снага која нам је толико потребна за духовно-национални препород Српства. Стога БРПАБ има за циљ на првом месту да ради на народној деконтаминацији,  декомунизацији и дедемократизацији тј. стварању услова да се једна нова снага кроз разне иницијативе и активности развије у промотера монархистичких контрареволуционарних вредности, критичара комунистичко – демократских антихришћанских и антинационалних тоталитарних идеологија које угрожавају смисао националне борбе и повратак на Светосавске вредности српског органског домаћинског поретка, православног монархизма. 

Братство је експлицитно против сваког помирења са комунизмом и комунистима, против тзв. „националног помирења“. Братсво сматра да је непомирљивост са комунизмом и његовим наслеђем морални императив опстанка и будућности српства. Непомирљивост Братства према комунизму није никака затуцаност. Напротив, то је узвишено стање човека. Јер је било какво помирење са комунизмом јудинска издаја једнака националном самоуништењу. Наша одлучна непомирљивост са комунизмом је егзистенцијална духовна хигијена непомирења са исконским демонским злом, смрадом и трулежношћу. То је сакрална идеологија Човека пркосећег апостасијној тајни безакоња (2.Сол. 2:7), одлучног да се ни по коју цену не приклони силама таме Светске Револуције коју предводи Вечити Јеврејин. 

Ми, српски национал – монархисти и контрареволуционари непомирљиви смо и са безбожним милошевићевским комунистичким режимом који се 5. октобра 2000. године трансформисао у либералну демократију, не изменивши ни најмање своју безбожничку, антисрпску и антихристовску разарајућу природу. 

Потребно је нагласити да су комунизам и демократија туђински изуми, који на српском друштвено-духовном телу постају смртоносан експеримент. Тај експеримент је додуше потенцијално смртоносан ако се изведе до краја, и то не само за Србију него и за целокупни свет. Тај експеримент се мора прекинути. Избављење од овог смртоносног експеримента треба тражити не само у политичкој борби, него и у метафизичком разобличењу комунистичко - демократског зла које проистиче из две најопакијих богоборних револуција: Француске и Бољшевичке, и повратку себи и својим вековечним државотворним традицијама, односно православној домаћинској самодржавној, то јест, аутократској монархији. А избављење од овог исконског зла је немогуће ако се над српским друштвом не спроведе тотална лустрација, декомунизација и дедемократизација.

При томе Братство је свесно да монархистички анти комуно-демократизам данас ваља прилагодити новим друштвеним условима и проширити га новим актерима, новим идејама како би се делотворно могао супроставити владајућој спрези комуно-демократије и глорификовања комунистичких злодела под маском тзв. антифашизма. 

БРПАБ заступа идеју уједињења (Антидемократска Монархистичка Алијанса) свих АНТИДЕМОКРАТСКИХ православно - светосавско – монархистички – националистички настројених појединаца или група и њихових светоназора како би се монархистички антикомунизам и антидемократизам конституисао као друштвено и политички релевантан субјект, који ће уз отпор демократско – комунистичкој спрези промовисати најсветлије вредности хришћанско-националистичке монархистичке идеје. 
У сврху таквог новог приступа, тј. позиционирања и дефинисања тековина монархистичке контрареволуционарне борбе, основано је Братство ревнитеља памјати антикомунистичке борбе.

Активности БРПАБ су следеће:
Популаризација монархистичке контрареволуционарне борбе од антибољшевичког контрареволуционарног отпора у Русији, тзв. Бели покрет, антикомунистичке борбе у Шпанском Грађанском рату као и антикомунистичке и антидемократске борбе за време Другог светског рата и сваког облика њеног послератног наставка.

Систематско супротстављање свим манифестацијама глорификовања комунизма, комуниста, њихове крваве револуције која се лажно представља као народно ослободилачка борба против окупатора јер су на самом делу комунисти ти који су били  и остали најопаснији и по српски народ најпогубнији окупатор икада.

Ширење истинске монархистичке свести међу васколиком Србадијом у свако време и на сваком месту да власт у православним народима припада не народу него монарху - домаћину самодржцу и да је комуно – демократски преврат, авнојевско бандитско укидање монархије и проглашење републике– насилно свргавање краља као помазаника Божијег, велики грех пред Богом и самим тим проклетство над целим народом.

Братство свесрдно подржава тзв. историјски ревизионизам, разобличавања историјских лажи. Залаже се за непристрасно научно и стручно истраживање историјских догађаја, комунистичких злочина против човечности што оних пре, што оних за време и што оних после Другог светског рата које треба да буде утемељено на сведочанствима, доказима и чињеницама, а против њиховог предавања забораву, фалсификације и релативизације у свим њиховим облицима, у јавним наступима, медијима и школским уџбеницима.

Братство се залаже да сви комунистички злотвори због њихових терористичких револуционарних криминалних активности, ратних злочина и злочина против човечности (који правно никада не застаревају) за живота или постхумно морају бити приведени лицу српске правде и постављени на своје заслужено место – најсрамнију депонију светске историје као проклети злочиначки олош, хулитељи вере, одљуди и изроди свог народа. Сагласно са тим сви срамни комунистички споменици и спомен обележја морају бити уклоњени са јавних места ртајно уништени, а њихови гробови измештени са гробљанских истакнутих места и алеја заслужних грађана на за то посебно направљена комунистичка некрст гробља.

Братсво се залаже за потпуну криминализацију комунизма, тј. да комунизам у свим његовим савременим облицима и појавама као терористичка, тиранијска и злочиначка политичка идеологија буде законом забрањен. Уз то, залаже се и за криминализацију (као кривичног дела) релативизације комунистичких злочина, пропаганде комунизма као и забрану свих комунистички обојених скупова, комунистичке симболике (подигнуте песнице) и обележја.
   
Залаже се, за популарисање антикомунистичке борбе и заштите славних тековина антикомунизма у шта спада и именовање улица, тргова, школа, насеобина, уопште топонима, постављање споменика, и спомен обележија антикомунистичким херојима, народним прегаоцима, борцима и безбројним невиним жртвама комунистичког терора.

Организовање јавних скупова, протеста и акција ради представљања и ширења у српској јавности национал - монархистичких, антикомунистичких светоназора и реализације задатака Братсва.


Посебно наглашавамо да братсво нема никакве везе са "антикомунизмом" који је породио Хладни рат између либерално-демократских САД (и њених НАТО сателита) и бољшевичког Совјетског Савеза (Варшавског пакта) , а који је пројекат Централне обавештајне агенције CIA. Братство се ограђује од таквог псеудоантикомунизма (равногорског или досовског) који уместо истинске реакционарне борбе против комунистичког зла и његових јудеомасонских корена и повратка на антидемократска монархистичка уређења, претпоставља лукаво обртање друге стране исте јудеомасонске медаље - либералну демократију што би народна мудрост рекла, "сјаши Курта да узјаши Мурта".

Братство је свесно да иза светских револуција, тзв. доба просветитељства, француско-грађанске, октобарско-бољшевичке, сексуалне, фемино-еманципацијске и либералне револуције, стоји тајна завереничка организација јудеомасонства и зато се свим силама залаже да се његова субверзивна делатност у свету, усмерена на рушење националних идентитета, суверенизма и вековечног непролазног система хришћанских вредности, које су темељ целокупне европске културе и цивилизације, адекватно разобличи, успешно сузбије и коначно преда уништењу.

Такође, Братсво има за задатак да чува сећање свих хришћанских контрареволуционарних борби широм света, да их реафирмише и популаризује као светле примере које треба подражавати. Најупечатљивији примери хришћанских контрареволуција су свакако: Вандејска ројалистичка хришћанска контрареволуција (Француска, 1793-1796) и хришћански контрареволуционарни устанак Кристероса (Мексико, 1926-1929).

Братство дела и пише без страха од Јудејаца (Али нико не говораше јавно о Њему због страха од Јудејаца Јован, 7: 13).

Братство је основано у Београду, месеца априла, лета Господњег 2015. са благословом епископа Акакија Утешитељевског.

ЖИВЕО КРАЉ!


СА ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ - ПАМЈАТ ЧУВАМО, ДЕЛО НАСТАВЉАМО!

ЖИВ ЈЕ НЕДИЋ УМРО НИЈЕ ДОК ЈЕ СРПСТВА И СРБИЈЕ!

ИЛИ ЋЕ СРБИЈА БИТИ ПРАВОСЛАВНА МОНАРХИЈА ИЛИ ЈЕ НЕЋЕ БИТИ!

ОЛТАР ЗА БОГА И ПРЕСТО ЗА КРАЉА - ТО ЈЕ НАША ОТАЏБИНА!


Братство је од  марта 2019. постало члан АМА- Антидемократске Монархистичке Алијансе.