среда, 19. септембар 2018.

ЗАВЕШТАЊЕ СВЕТОГ ВЛАДИКЕ НИКОЛАЈА СРПСКОМ НАРОДУ


КРОЗ ТАМНИЧКИ ПРОЗОР
ПОРУКЕ СРПСКОМ НАРОДУ ИЗ ЛОГОРА ДАХАУ
77. ПОРУКА

Отац мој, Отац ваш! Говорио је Господ Христос кад је у човечјем телу ходио међу људима. Отац небесни, Отац је светлости и свакога добра. Отац Христов, отац је и свих христијана, све деце Христове. Милион пута Христос је називао Оца свога Оцем и својих апостола и свих сво јих следбеника. Отуда и сви људи и сви народи, који су се крстили у име Христово, признали су вечнога Бога Оца за свога Оца, но откровењу Сина Божјег Исуса Христа и по надахнућу Духа Светога. Још је заповедио Господ: Оцем не зовите никога на земљи, јер је у вас један отац који је на небесима (Мат. 23, 9).
Ето тако је говорио Господ о Оцу оних који су Њега послушали и Њему последовали, о Оцу од кога је Он рођен и од кога Дух Свети исходи. На супрот томе Оцу светих постоји и отац таме и злобе, и томе оцу приволели су се сви противници Христови, сви противници светлости, сви противници љубави. Тај отац мрака и злобе и мржње јесте ђаво. Њему су се приволели били старешине жидовског народа у време Бога во плоти. Иако то они нису ни знали ни признавали, свевидећи Христос је видео и посведочио им: Ваш је, вели, отац ђаво, и сласт оца своје га ви хоћете да чините (Јов. 8, 44). Јер вели опет, кад би Бог био отац ваш, ви би љубили мене, по што ја од Бога изађох и дођох (Јов. 8, 42).
Али многи Јевреји нису примили те речи, него су били устали против Христа, и погазили га и умртвили, на своју вечну смрт. Заслепљени сатаном као и Јуда они нису ви дели Бога у Христу. Задахнути смрадним духом сатане они су Христа судили и убили. И поврх свега они су се показали гори противници Божји него ли незнабожац Пилат, јер су у јарости злобе своје изрекли ону страшну реч: Крв Његова на нас и на децу нашу! Тако је та невина крв постала бич који их гони као стоку кроз векове из земље у земљу, и као огањ који сагорева сва њихова слагалишта сплетки против Христа. Јер тако их учи ђаво, отац њихов. Ђаво их је научио како да устану против Сина Божјег Исуса Христа. Ђаво их је учио кроз све векове до сада како да се боре против синова Христових, против деце светлости, против следбеника Јеванђеља и живота вечнога.
У току векова они који су распели Месију Господа Исуса Сина Божјега створили су од Европе главно бојиште против Бога а за ђавола. To je данас главно бојиште Жидово и оца жидовског ђавола против Оца небесног и против Сина Његовог Јединородног, од Деве ваплоћеног и против светиње Духа Светога.
To Европа не зна, и у томе је сва очајна судба њена, сва мрачна трагедија њених народа. Она пре свега не зна чија је. Онда она не зна ко јој је пријатељ а ко непријатељ. Она не зна кога да зове Оцем а кога Сином, због чега је попљувано у њој очество и синовство, родитељство и чадство. Она ништа не зна осим оног што јој Жидови пруже као знање. Она ништа не верује осим оног што јој Жидови заповеде да верује. Она не уме ништа да цени као вредност док јој Жидови не поставе свој кантар за меру вредности. Њени најученији синови су безбожници (атеисти), по рецепту Жидова. Њени највећи научници уче да је природа главни бог, и да другог Бога изван природе нема, и Европа то прима. Њени политичари као месечари у заносу говоре о једнакости (игноранцији) свих веровања и неверовања, тј. оно што Жидови хоће и желе, јер им је потребно прво да се изједначе законски са хришћанством, да би после потисли хришћанство и учинили хришћане безверним, и стали им петом за врат. Сва модерна гесла европска саставили су Жиди, који су Христа распели: и демократију, и штрајкове, и социјализам, и атеизам, и толеранцију свих вера, и пацифизам и свеопшту револуцију и капитализам и комунизам. Све су то изуми Жидова, односно оца њихова ђавола. И то је све у намери да Христа понизе, да Христа пониште, и да на престо Христов ставе свога јеврејског месију, не знајући ни дан данас да је то сам Сатана, који је отац њихов који их је зауздао својом уздом и бичује их својим бичем.
Браћо моја, што Жидови тако чине против Бога Оца и Сина Божјег Господа Исуса Христа то није ни мало за чу ђење. Јер је сам Господ Христос видовити и непогрешни, рекао да је отац њихов ђаво и да они чине сласти оца свога. Али је за чуђење, да су се Европејци, крштени и миропомазани, потпуно предали Жидовима тако да жидовском главом мисле, жидовске програме примају, жидовско христоборство усвајају, жидовске лажи као истине примају, жидовска гесла као своја примају, по жидовском путу ходе и жидовским циљевима служе. To je за чуђење у наше време, и ништа више у свету. Све друго је мање важно или неважно. Али је најважније како је хришћшанска Европа постала слушкиња Жидова и како је отпала од Оца светлости и признала ђавола за свога Оца у свима мислима и жељама и делима својим. О томе треба да ми слите, браћо Срби, и у вези с тим да исправљате пут свој пре својих мисли, жеља и дела. Да се не нађете као синови сатански! Нека вам је Христос у помоћи. Амин.

Свети Николај Жички

Нема коментара:

Постави коментар

Уредништво блога задржава право да недоличне коментаре не објави или уклони.