субота, 28. август 2021.

Елиминација духовности путем вакцине и зашто је погрешно рећи КОВИД-фашизам

Пре више од сто година теозоф, окултиста и масон Рудолф Штајнер јавно је изнео протоколе сила таме о плану имунизације човечанства „од лудила званог духовност“ помоћу масовне вакцинације убризгавања супстанци које ће бити мешавина фармације и враџбине:

Већ сам вам рекао да ће духови таме инспирисати своје људе – домаћине у којима ће се настанити како би пронашли вакцине које ће из људских душа изагнати сваку склоност ка духовности.

У будућности ћемо помоћу медицине елимимисати душе. Под изговором „здравља човечанства“, установиће се вакцине које ће се убризгавати у људско тело одмах након рођења, а које ће узроковати да људско биће неће моћи да развије ни помисао о постојању душе или Бога.

Докторима- материјалистима биће поверен задатак уклањања душе човечанства. Као што се данас људи вакцинишу против ове или оне болести, тако ће се у будућности деца вакцинисати са супстанцом која ће бити тако прецизно произведена, да ће захваљујући овој вакцини људи бити имуни на „лудило“ звано духовни живот. Човек ће бити изузетно паметан, али неће имати савест, а то је главни циљ следбеника материјализма.

Са оваквом вакцином лако ће се одвојити етерично тело унутар физичког тела. Једном када се етерично тело одвеже, веза између универзума и етеричног тела постаће скоро ништавна јер ако се човековом физичком земаљском телу одузме духовна воља, оно постаје прост механизам.

Та вакцина ће бити нека врста демонске силе помоћу које човек постаје суштиниски материјалиста и више не може да се уздигне до духовног.“

Рудолф Штајнер, 1917. "Утицај палих духова у свету", 13. Предавање

 

Штајнер је иначе био близак сарадник водећих теозофа, масона и окултиста попут Јелене Блавацке, Ане Бесант и Алистера Кроулија.

Планови материјалистичко-метафизичких мудраца о злоупотреби фармације при делу промене свести човечанства које је Штајнер изнео у својим предавањима, никако нису болесна уобразиља умнопоремећених људи, како би већина људи данас помислила сматрајући их за шарлатане. Напротив, то је веома озбиљна синергија људи и демона,  тајних друштава, посвећеника у тајну безакоња“ (2.Сол.2:7). Њихови мрачни планови који се пред нашим очима шире попут галопирајуће метастазе, реално су зло. О томе говори, а за нас је то најважнији критеријум истинитости, Свето Писмо. Наиме, у 18. глави Откровења Јовановог која објашњава разлог уништења Вавилона који у преносном значењу, по светоотачком тумачењу, представља центар светске моћи и утицаја на свет, а као разлог његовог пада наводи се развратан утицај његове политике неморала на све народе света. Посебну пажњу овог поглавља привлачи предзадњи стих у коме анђео Божији оптужује Вавилон да су помоћу његових враџбина преварени сви народи (Отк.18,23). Веза овог пророчанства са нашом КОВИД-ВАКС стварношћу схватљива је тек када се српски или словенски превод Откровења упореди са грчким оригиналом:  ὅτι ἐν τῇ φαρμακείᾳ σου ἐπλανήθησαν πάντα τὰ ἔθνη“, што би у тачном преводу значило „и од твоје фармације преварени бише сви народи“. Грчка реч φαρμακείᾳ (фармакија) која се данас користи као назив струке која повезује медицинске и хемијске науке у сврху проналажења, производње, употребе и контроле лекова, у Откровењу се употребљава у свом изворном негативном значењу као мађија или враџбина, што свакако није случајно. Ову апокалиптичну обману свих народа која ће се по Јовановом Откривењу спровести уз помоћ враџбине/фармације, можемо упоредити са сличном појавом коју наводи апостол Павле, са „силом обмане“ коју ће Бог у последње време попустити на све људе који упорно одбијају истину и спасење: И зато ће им Бог послати силу обмане да верују лажи (2Сол.2:11).

Дакле, мађијa (српски) или волхование (словенски) или волшебство (руски) или sorcery (енглески) или фармакија (грчки) су заједнички именитељ древне вештине (вештичарење) справљања чаробних напитака са циљем да излече, зачарају или нашкоде људима, а све уз помоћ ритуалних обреда и жртвоприношења (ћелије убијене нерођене деце), који обезбеђују присуство натприродне демонске силе.

Планови имунизације човечанства против духовности о којима је пре 100 година загонетно говорио окултиста Штајнер, данас су сасвим опипљива реалност. Адепти окултне материјалистичко-метафизичке доктрине већ увелико промовишу експериментални фармацеутски изум (Бил Гејтс, 2015.), вакцину против религиозног фундаментализма која путем генетски модификованог вируса инфицира ћелије мозга и утиче на ум стварајући ефекат стимулације одбојности према религиозности (атеизације), тј. смањења или блокирања оног што генетичари називају „Божијим геном (VMAT2) - геном који се наводно налази код изражено религиозних људи. 

Ово потрвђује и „процурели документ о тајном фармацеутском пројекту пентагона FUNVAX (fundamentalist vaccine, тј. вакцине против религиозног фундаментализма) који је објавио Викиликс под ознаком ID1409AZ2. По овом извору FUNVAX вакцине су већ успешно тестиране на муслиманским религиозним фундаменталистима, заробљеницима злогласног америчког логора Гвантанамо. Власник компаније за развијање неуротехнологије, тј. интеграције људског мозга са вештачком интелигенцијом, Илон Мaск такође говори о реализацији сличних планова везаних за напредак технологије која путем вакцина омогућава инсталирање одређеног садржаја у људе помоћу којих ће људска бића постати машине (киборзи) која ће моћи да се програмирају.

А сада неколико речи о све чешћем идиотском (политички несловесном) поистовећивању нацизма/фашизма са глобалистичком КОВИД-19 агендом. 

Националсоцијалистичка немачка радничка партија у Немачкој још пре него што је дошла на власт, покренула је борбу против Штајнера и остале масонско-окултистичке клике. У нападима на Штајнера и његово учење истицао се високорангирани теоретичар националсоцијализма Дитрих Екарт, који је тврдио да Штајнер није Немац, већ Јеврејин. Адолф Хитлер је 1921. не једном нападао Штајнера, укључујући оптужбе да је он оруђе Јевреја, док су националсоцијалистички активисти широм Немачке позивали на „рат против Штајнера.

Када су националсоцијалисти дошли на власт, теозофија, окултизам и масонерија су стављени ван закона, сви њихови адепти који нису успели побећи из Немачке затворени су у радне преваспитне логоре, а њихове књиге су јавно спаљиване на трговима немачких градова. 

Узгред, ово исправно дело одговорних власти НСДАП-а, које су штителе од зла свој народ, што и јесте сврха власти, од "међународне заједнице" (читај: међународног јеврејства) окарактерисано је као најекстремнији акт гушења слобода и политичког терора.

Ове податке наводимо не као фанатизовани следбеници националсоцијалистичке идеологије већ као аргумент против бесомучног и за здрав разум увредљивог испирања мозга; против историјског фалсификата и незапамћене демонизације нацизма и фашизма као поражених идеологија. Не тврдимо да су нацизам и фашизам беспрекорно добро, далеко од тога, али не прихватамо ни пропаганду тврњу да су апсолутно зло. 

Антиглобалисти данас, на жалост, у велокој већини случајева без размишљања усвајају јеврејску инсталацију антифашистичког наратива у борби против тоталитаризма, а све чешће га срећемо у борби против КОВИД-19 тоталитаризма, називајући га КОВИД-ФАШИЗМОМ; упоређују га са Четвртим рајхом, а КОВИД-ВАКС пропуснице са аусвајсем (Ausweis) и жутим сегрегационим тракама. Овде треба истаћи да тоталитаризам не мора увек, а приори бити синоним зла, он може бити установљен и у сврхе борбе добра против зла. Не може се легион револуције, јудео-масонерије, демократије, комунизма, либерализма и осталих демонизама истерати мирним путем. За његово истеривање из једног друштва и средине потребне су оштре мере спутавања слобода, увођења пооштрене контроле, принудних мера и репресивног апарата. И зато су у заблуди они који мисле да се зло може сузбити гандијевско-толстојевским ненасилним путем, а то потврђује и владика Његош: зло чинити од зла се бранећи, ту злочинства нема никаквога“. 

Антиваксерска сатира објављена у чувеном националсоцијалистичком часопису „Der Stürmer (Јуришник), 1932. Сама карикатура као и пратећи текст: „Не можемо очекивати никакво добро од отрова и Јевреја“, позивају на отпор масовној вакцинација иза које, као и сада, стоји Јевреји.

Дакле, овакве асоцијације никако не одговарају историјској стварности, јер сви знамо да су се нацисти борили управо против оних који данас стоје иза глобалног поробљења човечанства, против јудео-масонерије која је била и остала једна те иста - вечита медаља са лицем америчких банкара и наличјем совјетских комесара. Знамо да је иза моћног тријумвирата Черчил-Рузвелт-Стаљин стајао светски Јеврејин који у вековној хришћанској свести представља синоним за светску заверу и планове поробљења човечанства. Знамо да су по поразу Тројног пакта и Трећег рајха 1945. године, управо они исти банкари и комесари преузели апсолутну доминацију над светом. Све глобалистичке институције које данас управљају „врлим новим светом“: УН, СЗО, СТО, ММФ, ССЦ, НАТО..., па и сама јеврејска држава створене су по самом завршетку Другог светског рата и бруталној и трајној елиминацији нацизма и фашизма. 

Данашње властодржце света или како их апостол Павле назива космократе - светодржце, а то су по црквеном тумачењу, зли људи под влашћу духова злобе (Еф.6,12), препознајемо у великим демократијама САД и ЕУ, заједно са неокомунистичким блоком предвођеним Путином и Ђипингом. Све у свему, ништа ново под сунцем, некадашња антихитлеровска, сада је постала антихристовска коалиција. Наведене коалиције колико год изгледале моћне и самосталне, ипак су само марионете на позорници светских политичких збивања, у сенци које, иза кулиса стоје сакривени господари лутака, а то су по речи самог Спаситеља, ђавоља деца (Јов.8:44). Они су ти који управљају марионетским владама антихристовске коалиције и светским организацијама попут СЗО. И зато је свако ко пореди Нови јеврејски светски поредак са нацизмом/фашизмом или ноторна корисна будала или свесни и програмирани шабесгој, по светом владики Николају: „крштени Европејац који по жидовском путу ходи и жидовским циљевима служи“. 

Стога, ако хоћемо КОВИД-19 агенду да окарактеришемо као велико и страшно зло, а да то има своју историјску утемељеност и историјски континуитет прогреса зла, као велике апостасије чије кретање пратимо кроз француску и бољшевичку револуцију и уклањање хришћанских монархија и царева/краљева, и на њиховом месту успостављање демократије и либерализма; и ако желимо да се отресемо утицаја прљаве јудео-марксистичке антифашистичке пропаганде која је понижавајућа за сваког иоле здравомислећег слободног човека, онда је КОВИД-19 тиранију исправније назвати КОВИД-БОЉШЕВИЗАМ, КОВИД-КОМУНИЗАМ, КОВИД-ДЕМО-НО-КРАТИЈА или једноставно КОЖИД-19. А КОВИД-ВАКС пропуснице уместо аусвајсем“ треба именовати злогласном совјетском „прописком“, без које се грађани СССР нису могли запослити, школовати децу, купити себи основне намирнице и путовати из села у село и из града у град. Прописку није могла поседовати особа коју су Совјети из било ког разлога обележили као нелојалну њиховој власти, а без прописке живот у паклу бољшевичке сатанократије био је апсолутно немогућ.


1 коментар:

  1. Нацисти су иако повољнији по хришћанство, ипак били неопагани који су рстаурирали старе паганске прехришћанске митове и окултизам. Тенденцију овога имамо и данас у виду оживљавања паганских религија . Тога има премного данс код Срба. Друго и национал социјализам је исто приремљен и подметнут немцима из исте јудејо масонске кухиње и базира се на дарвинизму и ничеизму. Расна борба не класна као код маркса и хегела. Јудо банкари су га финансирали и створили амбијент у коме се лепо развијао и одрадио своју функцију. Наравно да увођаљем у рат Америке од стране јевреја није имао никакве шансе у другом светском рату и то се унапред знало. Слично су сада надували Русију и која им је потребна за рат чију ћемо сврху тек видети. Немци су 1905 примили змију у недрима и помогли јој у октобарскј револуцији у Русији и преузимању власти.Ту је главна била социјалдемократска партија и Кајзер . Немачка је сва била прожета и срасла са јудејо - масонством. Ту је одржан и први циоництички конгрес ( у Берну). И данас је екстремна десница свуда под њиховом контролом.

    ОдговориИзбриши

Уредништво блога задржава право да недоличне коментаре не објави или уклони.