петак, 25. децембар 2020.

БОЖАНСКИ ДУХ ИСТИНЕ ЗАУВЕК ЋЕ БРАНИТИ ЧОВЕЧАНСТВО

 


У сажетом облику, Талмуд – политичко-религиозни законик Јудејаца, уместо да као Јеванђеље проповеда личну борбу сваког појединца против своје жеље за влашћу и доминацијом, он уздиже такве нагоне до неслућених висина како би остварио Јудин сан да у исто време буде и владар читавог света и господар целог човечанства.

Али док су хришћански апостоли проповедали своју веру јавно, Талмуд се крије. Његова два додатка, Кагал[1] и Слободно зидарство су још више невидљиви. Да би остали неоткривени, они користе бестидна, ђавоља средства, прецизније, користе лаж.

Другим речима, лаж је у основи система који користе Јевреји и за њих се може рећи: „Лаже чим зине.“

"Јевреји живе од лажи, а умиру кад дођу у додир са истином" (народна мудрост)

Али лаж има смртног непријатеља – истину.

Истина је дистинктивно обележје Хришћанства. Христос је рекао: „Ја сам истина“ и зато Његово учење Израиљ проклиње.

Насупрот томе, лаж је карактеристика зла, тј. ђавола. Зато Исус, обраћајући се Јеврејима, каже: Вама је отац ђаво, и жеље оца свога хоћете да чините; он беше човекоубица од почетка, и не стоји у истини, јер нема истине у њему; кад говори лаж, своје говори, јер је он лажа и отац лажи“ (Јн. 8,44).

Када је напуштао овај свет, Христос је својим ученицима послао непобедиво оружје, тј. Светога Духа. Послао је божанског Духа Истине, који ће заувек да штити човечанство од ђавоље лажи.

Падам на колена пред овим Духом Истине и говорим из дубине своје душе: ВЕРУЈЕМ У СВЕТОГА ДУХА!“

Проф. др Николае Паулеску, "Филозофске физиологије, Талмуд, Кагал, Масонерија", књига 2., Букурешт, 1913. стр. 300.

Николае Паулеску (1869-1931), светски познат румунски научник физиолог, доктор и политичар. Познат у свету као први проналазач инсулина (1916.) Због антисемитских ставова првенство у проналаску инсулина му се оспорава, а самим тим и Нобелова награда. Оснивач партије Национални Хришћански Савез – прве партије у Европи, која је официјелно као свој симбол користила свастику.



[1] Кагал (хебрејски: קהל) је био теократска организациона структура у древном израелском друштву. У каснијим вековима, Кагал је било име аутономних општина Јевреја широм држава где су живели. У делу раскринкавања глобалне јеврејске завере, под називом Кагал се сматра међународна завереничка мрежа која је под директном управом Светског Савеза Јевреја.

 


Нема коментара:

Постави коментар

Уредништво блога задржава право да недоличне коментаре не објави или уклони.