понедељак, 8. мај 2017.

„9 мај - Празник победе“ – чије, за кога и над ким?


На први поглед чини се да је у Другом светском рату руски народ (тачније совјетски) под црвеном крпом СССР-а пожртвовано бранио и одбранио своју земљу од спољашњег завојевача. Бар се тако цела ова прича покушава представити. Са друге стране, потпуно је јасно да је тај исти руски народ овом „победом“ само учврстио и фатално продужио злочиначку власт својих унутрашњих завојевача – сопствених џелата бољшевика, који су га током нешто више од две деценије црвеним терором неповратно уништили. 
Том „победом“ је такође распрострањена црвена куга и на друге народе, рушећи пред собом последње три православне монархије. Поред тога, и циљ светске закулисе такође је постигнут: десетинама милиона руских лешева затрпано је и угушено национално ослобођење Европе од жидомасонства. Наиме, по последњим истраживањима, жртве на страни совјетске  Црвене армије достигле су цифру од невероватних 40 милиона. Немци су по поразу изјавили да их Стаљин није победио оружјем него их је затрпао и угушио милионима лешева. Мало ко зна да су иза совјетских трупа дејствовале казнене јединице НКВД које су несрећне црвеноармејце гурале на немачко оружје тешком митраљеском ватром. За одбрану не руске, него комунистичке домовине - СССР, зверолики Стаљин није жалио руске животе. 
"Победом над фашизмом" постигнут је вишеструки циљ. Не само да је пропао велики и славни покушај ослобођења Европе од јеврејске двоглаве аждаје, капиталистичке либерал демократија и комунистичке диктатуре пролетеријата, него се њихова власт још више утврдила. Национална Немачка је уништена и окупирана, а са њом и цела национална Европа. Русија је изгубила последњу шансу да се ослободи од јудеобољшевике тираније (више о томе ОВДЕ). А последњи витезове те свештене борбе за ослобођење Свете Русије или су пали на борбеном пољу или су после рата погубљени (више о томе ОВДЕ). 
Ипак, од свега је најважније достигнуће ове фамозне „победе над фашизмом“ свакако оснивање ционистичке државе Израел (1948.), домовине антихриста и будућег престонице глобалне сатанократије.
Интересантно је и то да се „9 мај“ или „Дан победе“ од стране међународног јеврејства од недавно (по одлуци Кнесета 7. маја 2018. год,) посебно прославља као „Дан јеврејског спасења и ослобођења“. Јевреји га као државни и религиозни празник (сврстан по важности међу најважније празнике као што су Пурим и Ханука) прослављају по јеврејском календару 26. ијара. На овај дан се у свим синагогама света узносе благодарне молитве за војнике црвене армије која је спасила јеврејски народ од претње уништења.
У Руској федерацији је празник "Дан спасења и ослобођења" унесен у регистар јудејских верски празника нешто раније од Израела. Иницијатива обележавања празника "Дана победе" по јудејском календару као јеврејског празника, потекла је у Руској федерацији још током 2013. године, а широм света се масовније почео обележавати од 2015. године.  Покретач иницијативе је председник Руског јеврејског конгреса Герман Захарјев. За ову иницијативу добио је благослов од главних рабина Израела, израелских политичара и међународне јеврејске организације.

„Онај ко воли Русију, 
никада неће постати совјетски патриота.“
Иван Иљин
Ратни плакат у Недићевој Србији

САКРИЈ ЋЕРКУ ОД ОСЛОБОДИОЦА

Нема коментара:

Постави коментар

Уредништво блога задржава право да недоличне коментаре не објави или уклони.