недеља, 4. децембар 2016.

ПАМЈАТ ЧУВАМО - НЕБОЈША КРСТИЋ 2001-2016


Мртви нисте, о друзи мили,
Још се чује ваш громки глас.
Ваш дух силни у нама живи,
Ваша душа лебди измеђ’ нас.

Поводом 15. годишњице од мучког убиства србског светосавског политичара и монархисте 
Небојше М. Крстића, БРПАБ пали воштаницу за покој његове душе уз уобичајени слоган: ПАМЈАТ ЧУВАМО, ДЕЛО НАСТАВЉАМО!

"Срби су као отачаствена заједница политички делотворни, то јест државотворни једино кроз саборну Монархију која се само на црквено-државним саборима потврђује. Дакле, ни парламентарна нити уставна већ - саборна, јер само у саборној Монархији Краљ није ни парламентарно-партијска лутка ни апсолутистички тиранин, већ Богом благословени и миропомазани државни Домаћин. И зато, недопустиво је да православни Срби неупитно прихватају и заговарају опцију демократије по којој се у политичком смислу нипошто не могу потврдити као непоновиве боголике личности, већ једино редуковати на ниво апстрактних безличних грађанских индивидуа."

"Демократија је бесомучна борба против Христа и свега што је хришћанско. То је, такође, глобална манипулација обезбоженим масама које робски извршавају оно што желе јудеомасонски лихварски сатанисти. Другим речима, демократија је по преимућству антихришћанска политичка идеологија којом се поништавају духовни и државотворни идентитети суверених хришћанских нација."

"Генерал Недић је уистину православни србски државник, као што можемо слободно рећи да је Димитрије Љотић последњи србски православни политичар, како га је владика Николај звао "политичар са крстом". Шта значи бити православни политичар, односно православни државник? То значи имати потпуну егзистенцијалну и животну одговорност пред Богом Живим и Истинитим, и моралну, тј. етичку одговорност пред ближњима. А генерал Милан Недић је имао егзистенцијалну одговорност пред Богом, био је истински побожан, и имао је етичку, моралну одговорност пред ближњима и за ближње.”

Нема коментара:

Постави коментар

Уредништво блога задржава право да недоличне коментаре не објави или уклони.