уторак, 24. јануар 2017.

КОЗАЧКИ ХОЛОКАУСТ - РАСКОЗАЧЕЊЕ


24. јануара 1919. године окупациона револуционарно - јудеобољшевичка влада издала је декрет о раскозачењу. Тај тајни документ је донео наређење, да се, на основу опита из грађанског рата, мора спровести најбеспоштеднија борба са козаштвом до потпуног истребљења. Главни идеолози раскозачења били су Јевреји Троцки (Бронштајн), Лењин (Бланк) и Свердлов (Јешуа-Соломон-Јанкел).
На такав начин бољшевичка власт спровела је геноцид над козацима са највишег законодавног нивоа. Само за време првог месеца испуњавања декрета о раскозачењу Црвена армија и чекисти су уништили више од 10.000 козака. Нису убијани само војно способни мушкарци, него и жене, деца и престарели који нису могли пружити никакав отпор наоружаним окупаторима. Бруталност совјетских варвара превазилазила је све најнезамисливије примере терора. Дон је занемео од смртоносног ужаса. Козаци су водили очајничку борбу са многобројиним и војно надмоћнијим црвеним хордама. 
„Неопходно је извршити масовни терор, усмерен против богатих козака, истребити их без разлике на пол и узраст, спровести масовни беспоштедни терор уопште, у односу на све козаке, који су на било који начин учествовали у борби против Совјетске власти.“ Из декрета ЦК о раскозачењу
19. децембра 1919. године Дзержински је писао Лењину да Црвена армија држи у заробљеништву милион козака, на шта му је вођа одговорио: „Стрељати их све до једнога!“
Већина козака је часно и храбро изгинула у борби против црвеног антихриста. Један од истакнутих џелата, извршиоца овог геноцида био је касније прослављени Стаљинов "маршал" Георгије Жуков. Совјетска власт је један део преживелих скупина козака депортовала у Сибир, а над остатком је спроведен план морално - духовног раскозачења, који је подразумевао тактичко искорењење  основа традиционалних светоназора и начина живота, њихову културу, веру и слободу. Преостало козаштво које је готово стопроцентно припадало сељако-домаћинском сталежу опљачкано је до голе коже. 
Козаци који су доживели Други светски рат, наставили су своју непомирљиву борбу против бољшевика на страни Немачке оружане силе која се завршила козачком трагедијом 1. јуна 1945. у Аустријском градићу Лијенц - бесмртном симболу козачке голготе. 
Број жртава бољшевичког геноцида раскозачења достиже цифру од 3.000.000 (по другим изворима 1.250.000). Раскозачење је познато још и као "козачки холокауст".
И данас, у савременој Русији и даље се уништава историјско сећање козака. Док државна власт Руске федерације форсира и омасовљује удружења разних бољшевизираних кловнова који себе називају козацима, истински представници козаштва постојано трпе репресију и прогоне. 
Овај монструозни геноцид над козацима брижљиво сакривају наследници бољшевика и совјетије - актуелне власти Руске федерације.

ВЈЕЧНАЈА ПАМЈАТ ЖРТВАМА СОВЈЕТСКОГ ГЕНОЦИДА!
ВЕЧНА СЛАВА ХЕРОЈИМА КОЗАЦИМА ПАЛИМ У БОРБИ СА ЈУДЕОБОЉШЕВИЦИМА!
ПАМЈАТ ЧУВАМО, ДЕЛО НАСТАВЉАМО! 

Нема коментара:

Постави коментар

Уредништво блога задржава право да недоличне коментаре не објави или уклони.