субота, 19. август 2017.

МЛАДИ АМЕРИЧКИ ПАТРИОТА ПОСРАМИО ПОДИВЉАЛУ ЛИБЕРАЛНУ РУЉУ


У време када се у Сједињеним Државама покрећу ничим изазване провокативне иницијативе либерала о уклањању споменика јужњачким херојима из времена америчког грађанског рата, у граду Шарлотсвилу (Вирџинија), у парку надомак споменика јужњачком генералу Роберту Е. Лију, кога су власти намериле уклонити, могла се видети несвакидашња сцена која осликава сав апсурд савременог либералног друштва.
Озбиљан дечак у препознатљивој сивој униформи са заставом конфедерације стоји непомично пред спомеником генералу Лију. Никога неузнемиравајући, он одаје пошту своме каменом команданту.




А пред њим дивља дружина присталица мира, љубави, толеранције и разноликости. И баш они, следбеници љубави, буквално пуцају од мржње.
Они, поклоници толеранције, гневно пенушају и вриште, псују и скачу пред спокојним младићем, показујући му средњи прст, покушавајући тако да га на било који начин обеспокоје и увреде. Али ништа од тога. Дечак стоји тако мирно, као да пред њим и нема те либералне мајмунске дружине, као да је на тргу само он, и његов генерал.



Ускоро долазе полицајци да заведу ред и уместо да смире и санкционишу унезверене изгреднике, они приводе спокојног дечака који је на правди Бога и на основу права која му гарантује устав САД, мирно стајао и на такав начин, не реметећи никога изражавао своје неслагање са одлуком власти о уклањању споменика прослављеног војсковође конфедерације.

Заиста херојски гест младог америчког патриоте.

Његово име је Ален Арментраут, а дошао је из Северне Каролине у Шарлотсвил специјално због тога да ода почаст генералу Лију. Због тога је по хитном поступку избачен са колеџа, уклоњен са друштвених мрежа и трпи постојане непријатности и прогоне од стране толерантног либералног друштва. 

Желели би у име Братсва да му срдачно стиснемо десницу као израз братског поштовања и подршке. 

Нема коментара:

Постави коментар

Уредништво блога задржава право да недоличне коментаре не објави или уклони.