понедељак, 08. мај 2017.

„9 мај - Празник победе“ – чије, за кога и над ким?


На први поглед чини се да је у Другом светском рату руски народ (тачније совјетски) под црвеном крпом СССР-а пожртвовано бранио и одбранио своју земљу од спољашњег завојевача. Бар се тако цела ова прича покушава представити. Са друге стране, потпуно је јасно да је тај исти руски народ овом „победом“ само учврстио и фатално продужио злочиначку власт својих унутрашњих завојевача – сопствених џелата бољшевика, који су га током нешто више од две деценије црвеним терором фактички уништили.
Том „победом“ је такође распрострањена црвена куга и на друге народе, уклањајући при томе последње три православне монархије.  Поред тога, и циљ светске закулисе такође је постигнут: десетинама милиона руских лешева затрпано је и угушено у крви национално ослобођење Европе од жидомасонства. Наиме, по последњим истраживањима, жртве на страни Совјета и Црвене армије достигле су цифру од невероватних 40 милиона. Немци су по поразу изјавили да их Стаљин није победио оружјем него их је засуо и угушио милионима лешева који су терани на немачко оружије тако што су иза совјетских трупа дејствовале казнене јединице НКВД које су несрећне црвеноармејце гурале на непријатеља тешком митраљеском ватром. За одбрану комунистичке домовине - СССР, зверолики Стаљин није жалио руске животе.
Ипак, најважније достигнуће ове фамозне „победе над фашизмом“ свакако је оснивање ционистичке државе Израел, домовине антихриста и завођење глобалне жидомасонске диктатуре.
Веома је интересантно да се „9 мај“ или „Дан победе“ од стране међународног јеврејства од недавно засебно прославља као „Дан спасења и ослобођења“. Јевреји га обележавају по свом јеврејском календару 26. ијара као дан победе над фашизмом. У Руској федерацији је празник "Дан спасења и ослобођења" унесен у регистар јудејских празника. Иницијатива обележавања празника "Дана победе" по јудејском календару као јеврејског празника, потекла је у Руској федерацији током 2013. године, а широм света се масовније почео обележавати од 2015. године.  Покретач иницијативе је председник Руског јеврејског конгреса Герман Захарјев.  За ову иницијативу добио је благослов од главних рабина Израела, израелских политичара и међународне јеврејске организације. Ове године израелска скупштина Кнесет озаконила је уношење овог празника у државни религиозни календар. 

„Онај ко воли Русију, 
никада неће постати совјетски патриота.“
Иван Иљин
Немачки ратни плакат у Србији


Нема коментара:

Постави коментар

Уредништво блога задржава право да недоличне коментаре не објави или уклони.